Openluchtbioscoop

DIT IS HET PROGRAMMA VAN 2018

Woensdag 4 juli • 18.30 uur (familiefilm) en ongeveer 20.15 uur (filmkomedie) • Schoolhuijsplein


Voor het eerst in Oude Wetering: een openluchtbioscoop! Nederland heeft zich dit jaar niet weten te kwalificeren voor het WK-voetbal en dat zorgt voor een groot gat. Feestcommissie Oude Wetering vult dat gat. Dus hul je in het oranje, wij maken van het Schoolhuijsplein een Oranjeplein, mét popcorn en uiteraard is de bar open. We hebben twee fantastische films weten te boeken:

Dikkertje Dap is een jongetje dat op dezelfde dag is geboren als Raf, een giraf. Zijn opa werkt als verzorger in een dierentuin en daarom is Dikkertje vaak bij Raf te vinden. Ze zijn onafscheidelijk, totdat het jongetje naar school gaat en erachter komt dat giraffen niet naar school mogen. Hij doet er vervolgens alles aan om Raf mee te nemen, zodat hij kennis kan maken met zijn nieuwe vriend Yous.

Gek van Oranje is een zomerse komedie, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland een gedaanteverandering ondergaat, zijn doe-maar-gewoon mentaliteit van zich afschudt en zich verliest zich in de totale oranjegekte. Als Nederland zich tijdens het WK van 2010 overgeeft aan de Oranjekoorts, zoeken degenen die niets met voetbal hebben een veilig heenkomen bij elkaar.

Voorverkoop vanaf 21 juni bij boekhandel Veenerick, Noordplein 15 in Roelofarendsveen of Primera, Meerkreuk 42 in Oude Wetering. In de voorverkoop een euro per kaartje korting!
Let op: bij slecht weer wordt dit evenement verplaatst naar Bouwcenter Filippo, Kerkstraat 111 in Oude Wetering. Houd onze Facebookpagina en website bij twijfel in de gaten!