Muziekplein

DIT IS HET PROGRAMMA VAN 2018

Vrijdag 6 juli 2018 • 20.30 uur • Kerkstraat t.h.v. Schoolhuijsplein


Geen feest zonder muziek! Op vrijdag 6 juli heeft Feestcommissie Oude Wetering een aantal topacts geboekt. In het voorprogramma staat Buskin’ Belters, waarmee we naar folky sixties gaan. Daarna nemen we een stap in de tijd, want als hoofdact staat Nederpop All Stars op het podium. Meeblèren met de Nederpop uit de jaren tachtig!

Buskin’ Belters

De gezworen broeders Eddie en Gary Belter spelen met slechts gitaar en contrabas folkabilly versies van hun favoriete sixtiesliedjes. En dat tweestemmig. De Buskin’ Belters staan voor een swingend feestje, dus kom op tijd!

Nederpop All Stars

In het begin van de jaren ’80 draait alles om de eenvoud. Het zijn de jaren van bezuinigingen, yuppies, de walkman en ‘de bom’. Je bent voor of tegen. Het zijn ook de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. Bands als Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel zijn – met hun rebelse, aanstekelijke en dansbare liedjes – populairder dan ooit…

Die tijden herleven op vrijdag 6 juli met de Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen in de Nederpop ruimschoots hebben verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Marco Hoogland – goed voor vele hits met Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw – nemen je mee op een muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers en ze vertellen smeuïge verhalen van onderweg.